Ook sponsor worden? - FC Drunen

Ook sponsor worden?

Ook sponsor worden?

Sponsoring is voor een vereniging als FC Drunen de levensader om (spel)vreugde te kunnen blijven bieden aan alle echelons binnen de regionale samenleving.

Het accent bij sponsorwerving wordt gelegd op de aspecten clubliefde, reciprociteit en de gezamenlijke maatschappelijke verantwoordelijkheid binnen de regio. De sponsor is goed voor onze leden, onze leden zijn goed voor de sponsor!
Hieraan voegen we nog toe dat FC Drunen uniek is in het creëren van een hoge saamhorigheid, onder meer door het organiseren van vele evenementen.

Ook deze evenementen zijn toegankelijk voor de sponsoren, dit in het kader van optimaal partnerschap en business to business mogelijkheden. Regelmatig verschijnt FC Drunen in de media op welke aandacht haar sponsoren mee liften. De website van FC Drunen is een uitstekend platform om uw product of dienst 24/7 onder een brede aandacht te brengen.

FC Drunen heeft sponsormogelijkheden van structurele aard (van hoofdsponsor tot bord sponsor en/of adverteerder), maar ook van incidentele aard (van wedstrijdbal tot evenementsponsor). Onze sponsorbrochure is op aanvraag verkrijgbaar en brengt alle sponsormogelijkheden in beeld en toont aan dat er voor ieder budget interessante sponsormogelijkheden zijn.

Interesse? U bent van harte welkom om in contact te treden met onze sponsorcommissie. Een klik hier is voldoende!


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!