• Leefomgeving Nederland bouwt ook bij FC Drunen aan een verzekerde toekomst!

  19 nov 2023 Beheerder
 • Het bedrijf Leefomgeving Nederland B.V. gevestigd te Waalwijk is vanaf het seizoen 2024/2025 de nieuwe hoofdsponsor van FC Drunen. Deze sponsoring sluit naadloos aan bij het motto van dit bedrijf, namelijk: “ bouwen aan een verzekerde toekomst” Het bedrijf ontzorgt vele gemeentes bij vergunning verleningen.

  Algemeen directeur Nafis Alkan:” Via onze hoogwaardige expertise, vier-ogen principe en een teamgerichte aanpak slagen wij erin de vergunningverlening bij gemeentes naar een nieuw niveau te tillen.”

  De vergunningverleners van Leefomgeving Nederland beschikken over specifieke en diepgaande kennis en schrijven hun besluiten niet alleen aan de hand van vigerende regelgeving maar op een nauwkeurigheidsniveau dat de verwachtingen zelfs overstijgt.

  Nafis Alkan: “ Wij ontzorgen gemeenten optimaal, waarbij kwaliteit & continuïteit samengaan met persoonlijke aandacht. Wij voelen ons niet alleen dienstverleners maar vooral ook partners van de inmiddels vele gemeenten die de weg naar ons bedrijf gevonden hebben.”

  Het unieke  proces “vergunningverlening op afstand” van Leefomgeving Nederland zorgt dat er een team aan ervaren vergunningverleners zorg draagt voor de continuïteit en kwaliteit. Nafis Alkan hierover: “ De gemeenten zijn bij  ons niet afhankelijk van 1 persoon. Ons professionele team in samenhang met  het geoptimaliseerde proces waarborgt dat onder welke omstandigheden dan ook onze partnerschap en dienstverlening 24/7 doorgaat!”

  En dan nu ook het hoofdsponsorschap van  FC Drunen? Op basis waarvan deze keuze?

  Nafis Alkan: “Haha, dat is niet ingewikkeld hoor! Ik  ben al enkele jaren aanvoerder van het selectieteam van FC Drunen Zondag 1. Toen de huidige hoofdsponsor te kennen gaf er aan het eind van dit seizoen mee te stoppen heb ik mijn verantwoordelijkheid naar de vereniging opgepakt en het hoofdsponsorschap op mij genomen. Zeg maar een verzekerde toekomst geboden. De club ligt mij immers nauw aan het hart!”