•  Beste, leden en supporters van FC Drunen,

  Het nieuwe jaar is vol energie van start gegaan en bij FC Drunen zijn we verheugd om enkele opwindende ontwikkelingen met jullie te delen. Dankzij de gulle steun van onze sponsoren groeien we niet alleen als voetbalclub, maar dragen we ook bij aan de gemeenschap.

 • Nieuwe Kleedkamer Deur Sponsor: A3 Elektrotechniek

  Met trots verwelkomen we A3 Elektrotechniek als onze nieuwe kleedkamer deur sponsor. De steun van sponsoren zoals A3 Elektrotechniek stelt onze club in staat om te groeien en de kwaliteit van onze faciliteiten te verbeteren. Een grote dank aan hen voor hun bijdrage!

 • HB Stucadoorswerken en Vugts Reclamebureau: Nieuw Tenue en Logo

  Ons 3e zondag senioren team schittert in een nieuw tenue met dank aan onze gewaardeerde sponsor HB Stucadoorswerken. Het nieuwe logo, prachtig ontworpen door Vugts Reclamebureau, siert niet alleen het tenue, maar ook petten die onze sponsoren met trots hebben ontvangen.

 • voetbal Inside: FC Drunen op Nationale Televisie

  Een bijzonder moment voor FC Drunen was de verschijning van ons zaterdag team in het nationaal uitgezonden voetbalprogramma 'voetbal Inside'. Onze huidige hoofdsponsor Elshout-Kuhn was hierdoor veel in beeld.  Een geweldige ervaring en een erkenning van onze groeiende impact en prestaties als club!

 • Samen Groeien en Maatschappelijke Impact

  Bij FC Drunen zijn we meer dan alleen een voetbalclub; we streven naar een bredere maatschappelijke impact. Dit jaar willen we jullie op de hoogte houden van onze ontwikkelingen en hoe we bijdragen aan onze gemeenschap. Jouw steun, zowel als lezer als potentiƫle sponsor, betekent veel voor ons.

 • Word Onze Partner!

  We staan open voor nieuwe samenwerkingen en sponsoren die onze club willen helpen groeien en bloeien. Wil je onze vereniging ondersteunen? Meld je aan voor een sponsordeal via onze website.

  Ben je zelf op zoek naar een voetbal team of je huidige elftal wil eens bij een mooie vereniging gaan starten? ook dan zijn jullie meer dan welkom. Lekker op echt gras trainen en KNVB wedstrijden spelen en daarna heerlijk met elkaar in de kantine je prestaties bespreken, kan uitermate goed bij onze voetbalclub. Dus aarzel niet en ga ervoor!

  Samen bouwen we aan een sterkere, meer betrokken FC Drunen in 2024!

  Met sportieve groeten,

  Sponsorcommissie FC Drunen.