• Elshout-Kuhn administratiekantoor

  Onze huidige hoofdsponsor heeft een nieuwe stap gemaakt. Per 18-03-2024 is het bedrijf van Elshout-Kuhn gevestigd aan de Grotestraat 173 te Drunen. Wij wensen Emiel zeer veel succes in dit prachtig nieuwe kantoor

  Arna schoemans fotografie

  Met trots sponsort Arna FC Drunen door middel van opvallende reclame in het dames toilet, terwijl ze iedereen hartelijk verwelkomt in haar bruisende studio aan de Brabantseweg 4a in Drunen! Bij Arna draait alles om jouw wensen en ideeën, dat bespreken we graag onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee. Of je nu alleen komt of met gezelschap, bij ons is het altijd een bijzondere ervaring! En vergeet niet, op de foto gaan hoort tenslotte leuk te zijn! Maar dat is niet alles - FC Drunen biedt een scala aan nieuwe sponsormogelijkheden aan. Waarom zou je jouw bedrijf niet laten schitteren door het sponsoren van een kleedkamer, een prominent reclamebord op het hoofdveld of de parkeerplaats, of zelfs door een hele toilet ruimte te voorzien van opvallende reclameposters?

  Juwelier Wiersma

  Juwelier Wiersma heeft onlangs de keuze gemaakt om aan onze parkeer plaats, reclame te maken. Langs deze locatie komen ontzettend veel mensen voorbij, die niet alleen ons prachtig voetbal complex bezoeken, maar ook richting de bekende Drunense duinen gaan.

  Laat jouw bedrijf stralen en sluit je aan bij de FC Drunen familie!