• Leefomgeving Nederland, gespecialiseerd in hoogwaardige vergunningverlening en ondersteunende diensten voor gemeenten, binnenkort de nieuwe en trotse hoofdsponsor van FC Drunen. Deze ondernemer onderstreept het maatschappelijke belang van sporten in teamverband en zet in op innovatie, persoonlijke aandacht en continu procesverbetering.

  • Vanaf het aankomende voetbal seizoen zal het logo van Leefomgeving Nederland het nieuwe tenue van ons eerste elftal sieren. 1 NIEUWS Reeds nu heeft de sponsor al een aantal mooie reclame uitingen binnen onze vereniging gerealiseerd. Het 2e zaterdag team heeft nieuwe voetbal shirts van Leefomgeving Nederland gekregen en maar liefst vier reclame borden zijn geplaatst aan ons prachtig hoofdveld. FC drunen is zeer dankbaar dat de aankomende nieuwe hoofdsponsor deze middelen aan de club heeft geschonken. De toekomst van kleinere sportverenigingen hangt deels af van sponsoren en wij nodigen U als ondernemers ook uit om met ons mee te doen! Er zijn zeer veel mogelijkheden binnen onze vereniging om uw bedrijfsnaam een nog grotere bekendheid te geven. Bij FC Drunen bent u welkom en maken wij voor elk budget een goed sponsor plan.

  • Tip: wij hebben een top reclame lokatie aan onze doorgaande weg richting de Drunense duinen, waar duizenden mensen uw bedrijfsnaam zien. Dus aarzel niet en ga ervoor!

     

    Met sportieve groeten, Sponsorcommissie FC Drunen.