• Sponsornieuws: Borden op strategische locaties & Van Mossel Automotive Groep!

    13 mei 2024 Beheerder
  • "Ontdek de kracht van verbondenheid met Van Mossel Automotive Groep! Als trotse sponsor van FC Drunen gaat onze steun verder dan alleen het voetbalveld. We zijn er trots op om een belangrijke rol te spelen in de lokale gemeenschap van Drunen. Door onze betrokkenheid bij bij Drunen en andere sportclubs in de regio, versterken we niet alleen de sportieve prestaties, maar ook de sociale banden in ons dorp. Bij Van Mossel Automotive Groep geloven we in de kracht van samenwerking en gemeenschapszin. Sluit je aan ons in het ondersteunen van FC Drunen en het bevorderen van de maatschappelijke functie die we voor ons dorp vervullen!"

  • Maak van je onderneming een opvallend punt op het sportpark van FC Drunen! Plaats een reclamebord aan onze drukbezochte parkeerplaats en bereik duizenden potentiële klanten, zowel binnen als buiten het sportpark. Met deze strategische zichtbaarheid vergroot je niet alleen je naamsbekendheid, maar trek je ook nieuwe klanten aan die geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. Mis deze kans niet om je onderneming te laten opvallen en te groeien!

  • Juwelier Wiersma plaatste een nieuw bord op een strategische locatie, waardoor zowel sportpark bezoekers als wandelaars van en naar de Drunense Duinen het kunnen zien. Steun als bedrijf niet alleen je eigen merk, maar ook de lokale gemeenschap door bij te dragen aan sportverenigingen zoals FC Drunen. En terwijl je toch bezig bent, vergeet niet langs Juwelier Wiersma in Drunen te gaan. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn ze een autoriteit in het repareren van horloges en sieraden. Hun passie en vakmanschap zijn voelbaar, en met hun diverse assortiment van gerenommeerde merken vind je gegarandeerd iets waar je van houdt. Bovendien maken ze ook ontwerpen op maat, waardoor ze gepersonaliseerde en unieke sieraden creëren. Een echte aanrader!