•  

  Wij nodigen nieuwe sponsoren van harte uit om onze voetbalvereniging, FC Drunen, te ondersteunen. Naast reclameborden aan ons voetbalveld bieden wij ook de mogelijkheid om een bord te plaatsen bij de parkeerplaats. Duizenden fietsers en wandelaars passeren deze A-locatie op weg naar de Drunense Duinen. Het is ook momenteel populair om een kleedkamer te sponsoren. De deur van de kleedkamer wordt voorzien van uw logo voor een uitermate aantrekkelijke prijs.

  Boekel Gaming

  Boekel Gaming is de specialist op het gebied van horeca speelautomaten. Voor informatie en adviezen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

  Wij sponsoren graag FC Drunen, omdat enkele horeca klanten van ons dit ook doen. Het voetbalspel met goede resultaten is een mix van techniek, tactiek, inzicht, team effort en geluk. Ons bedrijf herkent die eigenschappen en daarbij zijn vernieuwing, kwaliteit en service belangrijke pijlers binnen ons gaming assortiment.

  FC Drunen verwelkomt Boekel Gaming en dankt hen voor hun sponsoring van ons hoofdveld.

  Daarnaast verwelkomen wij Devran Döner Productions, dat een mooi reclamebord aan ons hoofdveld heeft. Devran Döner staat bekend als producent en groothandel in kipdöner, döner kebab, shoarma en meer. Al ruim 25 jaar leveren we kwaliteit en service, en we zijn trots op het vertrouwen dat we hebben opgebouwd in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

  In de afgelopen decennia heeft Devran Döner van zijn naam een merk gemaakt. Met een productiecapaciteit van 20 ton blijven we ontwikkelen en groeien, samen met onze afnemers. Devran Döner draagt FC Drunen een warm hart toe.